Agenda Workshops, lezingen en evenementen van SamenWelzijn


Evenementen & (meerdaagse) workshops


Lezingen

  • Workshop detectie op een boot op 12 augustus in Haarlem
  • DolDwaze Herder Driedaagse op 22, 23 en 24 september 202 in Winschoten
  • Workshop detectie bij de Controversy Tram In op 18 november in Hoogwoud
  • Uitvallende honden weekend 20 & 21 januari 2024 in Vries
  •  Lezing “High Drive Dogs” op 23 September in Winschoten
  • Lezing “Uitvallende honden honden” op 24 september in Winschoten
  • Lezing: “Een diepgaande blik op het gedrag van de hond: Waarom valt mijn jouw hond uit? Hoe voorkom ik dit? Hoe los ik dit op?”  op 20 januari in Vries
  • Lezing ” Waarom doet mijn hond wat ie doet?” bij Hondencentrum Focus in Best op 22 februari


Zet 22, 23 en 24 september alvast in jouw agenda want dan wordt het enige echte herder evenement van Nederland georganiseerd! Drie dagen lang vol met workshops, lezingen, activiteiten, spreekuren, demonstraties én shop plezier voor jou als (toekomstig) herder eigenaar! Allemaal gebasseerd op positieve hondentraining.

Het evenement vindt plaats in Oude Pekela, op een hele grote buitenlocatie (met genoeg ruimte) en binnen kantine, er zijn mogelijkheden om te blijven slapen in de buurt!


Het is een evenement met gratis toegang. Iedereen is welkom om alle demonstraties, LIVE gratis spreekuren en kraampjes te bezoeken. Daarnaast zullen er onwijs gave workshops en lezingen gegeven worden. Geef je hier snel voor op want daar is maar beperkt plek -> vol=vol!

Zie onderstaand alle workshops waar je jezelf NU voor kunt opgeven! Of klik hier voor de shop pagina.

Tijdens het gehele evenement gelden de onderstaande regels, je gaat hiermee akkoord als je het terrein betreedt:


- Aversieve middelen zijn verboden. Denk bijv. aan slipkettingen, wurglijntjes, stroom en/of prikkebanden etc. Indien je dit toch inzet zal je verzocht worden het terrein te verlaten.

- Vormen van intimidatie en/of methodieken gebaseerd op dwang zijn niet toegestaan

- Tijdens het gehele evenement gelden de honden etiquettes. Dit betekent dat er een aanlijnplicht geldt, er niet kennisgemaakt wordt aan de lijn, persoonlijke zones worden gerespecteerd, er in boogjes gelopen wordt én er met respect met elkaar omgegaan wordt. Een ieder moet zich veilig voelen, ook honden (en mensen) met een rugzakje.

- Het welzijn van de honden staat op nummer 1. Als je meerdere workshops op een dag volgt zorg dan voor een veilige prikkelarme rustplek. Houd rekening met alle weersomstandigheden en neem dus ook een schaduwdoek (en ventilatie mogelijkheden) mee als je de auto (met kennels) als rustplek inzet. Volg je meerdere dagen workshops? Zorg dan echt voor rust in de avonden. Probeer de emmertjes zoveel mogelijk te legen tussendoor. Zorg dus ook voor voldoende kauw/snuffel/lik/rust mogelijkheden.