Hondenschool SamenWelzijn heeft zich als doelstelling voorgenomen om dé plek te zijn waar je wilt zijn om meer te leren over de behoeftes van jouw hond, de opvoeding van jouw hond, hoe jouw hond leert en de behoeften van jullie als combinatie. Het kennis en trainingscentrum waar je terecht kan voor goede begeleiding in de opvoeding van jouw hond en waar je terecht kan voor al jouw vragen over jouw (toekomstige) beste vriend. 

Dit betekent dat wij je graag informeren en begeleiden in de aankoop van jouw hond. SamenWelzijn biedt puppy coaching aan, bijvoorbeeld de peuter en de kleuter klas. Willen jullie graag verder leren? Dan kan je door naar de basisschool, de middelbare school en misschien wel de universiteit! Nog niet uitgeleerd? Of wil je gewoon iets leuks doen samen?  Dan kan je bij ons terecht voor één van de hondensporten die wij aanbieden! Zoals bijvoorbeeld behendigheid, obedience, detectie, balans & coordinatie of treiball. Naast de sporten en de basis opvoedingscursussen bieden wij ook dierenarts training en positieve muilkorf training.  Super belangrijke onderdelen in de opvoeding van jouw hond gebaseerd op situaties in de praktijk. Heb je al een iets oudere hond? Doe dan gezellig mee met ons senioren uurtje. Of heb jij een typische werkhond met drift? Ook hier hebben wij een aparte cursus voor. Maar ook voor lastige situaties zoals bijvoorbeeld herplaatsing bieden wij advies en begeleiding. 

Wij zijn niet zo maar een hondenschool, we staan voor een individuele aanpak, kwaliteit in plaats van kwantiteit, lessen die bij jou en jouw hond passen. Afgestemd op jullie als combinatie! Tijdens de lessen focust SamenWelzijn- Hondenschool en gedragscoaching zich op oefeningen in spelvorm en uitdagende doelstellingen. Daar waar andere hondenscholen stoppen bij een statische zit of af gaan wij door, SamenWelzijn hondenschool en gedragscoaching richt zich op de relatie en communicatie tussen jou en jouw hond. Wij bieden altijd een combinatie van theorie (kennisoverdracht) en praktijk (hands on begeleiding). Door middel van een cursus, privé lessen, praktijkwandeling of een gedragscoaching traject.

Wil jij graag investeren in de relatie tussen jou en jouw hond? En wil je graag leren hoe een hond “werkt”? Dan ben je bij SamenWelzijn- Hondenschool en gedragscoaching op de juiste plek. Ongeacht ras, leeftijd en rugzakje. Voor groeps of privé lessen! Welkom!

Heb je nog vragen of twijfel je ergens aan?