Begin februari openen wij onze deuren in onze nieuwe vestiging Veendam!
SamenWelzijn viert het weekend van 3 & 4 februari de opening van haar nieuwe vestiging in Veendam. Toegang tot beide dagen is gratis! Op zaterdag 3 februari is de opendag waarbij je kan komen kijken bij de gave demonstraties, LIVE Q&A van Minna en Melanie, een coole foto kan laten maken van jouw hond en leuke hersenwerk / balans parcoursjes kan doen. Daarnaast geeft Melanie om 17.00 de GRATIS verkorte versie van de lezing “Waarom doet mijn hond wat ie doet?”.

Wil jij graag op de hoogte gehouden worden van de opendag? Klik dan hier zodat jij op de mailinglist gezet kan worden en je als eerste een mailtje krijgt met meer informatie over het programma, tijdstippen en andere leuke acties!
Op zondag 4 februari staat de dag helemaal in het teken van workshops! Op deze manier kan je op een laagdrempelige manier kennismaken met onze werkwijze, deze workshops zijn betaald. Geef jezelf hier snel voor op want VOL=VOL​!

Wil jij graag op de hoogte gehouden worden van alle workshops? Zodat jij jezelf kan inschrijven zodra ze online komen? We verwachten namelijk dat alles weer binnen no time vol zit. Geef jezelf dan nu op voor de mailinglist zodat jij als eerste een mailtje krijgt zodra de workshops online staan!


Zien we jullie ook op ons openingsweekend? Lijkt ons heel erg leuk! Iedereen, en alle rassen, zijn welkom bij SamenWelzijn! Klik onderstaand voor de routebeschrijving!

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen of even een mailtje te sturen naar melanie@hondenschoolsamenwelzijn.nl