“Mijn hond King (mechelse x Duitse herder) heeft een traumatische ervaring meegemaakt tijdens 7 weken in beslag name (dit werd later geconstateerd door de DA), ik kreeg een hele andere hond terug, voor de in beslag name was het een sociale hond, ik train al jaren KNPV politie honden, maar wat mijn hond mankeerde kreeg ik niet onder controle, in mijn ogen was de hond agressief naar mens en dier vooral hardlopers en fietsers, en droeg voor de zekerheid een muilkorf en werd gek van sommige TV beelden. Melanie en Rambo kon ik van de KNPV trainingen, ik zag een berichtje op FB over haar nieuwe hond Jinx wat voor gedrag die allemaal vertoonde, uithalen naar mens en dier en gek worden van de televisie. het zelfde gedrag wat mijn hond vertoonde, ik contact gezocht met Melanie, kort om een afspraak gemaakt met Melanie bij mij thuis, intake gehad van 2 uur, en constateerde al snel veel emoties van mijn hond (angst) even wat praktijk oefeningen buiten met uitlaten en Melanie vertelde mij wat ik moest doen met belonen, nu heb ik veel gewerkt met honden belonen (voer) ging op een andere manier wat ik gewend was, maar ik pikte het snel op en de hond ook, nu 2 dagen verder veel resultaten geboekt, mensen en honden, hardlopers tegen gekomen hond heeft nog niet uitgehaald, maar dit is nog maar het begin, Melanie geeft ook aan gedragsmedicatie alleen helpt niet, met positief trainen er bij wel. Dus gedragscoaching van Melanie een aanrader Groet Jeroen 💪