“Melanie is op dit moment bezig met ons te leren hoe we onze hondjes kunnen ‘ lezen’ en hoe we met ze kunnen communiceren. Super interessant en super leuk. We hebben haar benaderd omdat we een probleem hebben en alhoewel er ,mede door de leeftijden van de hondjes geen zekerheid is dat dat probleem volledig opgelost wordt, is alles wat ze ons leert ontzettend waardevol omdat we ze nu plezier en uitdagingen kunnen bieden.Ikzelf heb ook weer plezier in het hebben van honden,dat was ik even kwijt.Melanies instructies zijn helder en uitgebreid, ze stopt daar duidelijk veel tijd in en verwacht van ons hetzelfde.Geen straffen, geen pijnprikkels, geen beperkingen maar juist lekkers en langere lijnen en t werkt!Vanzelfsprekend blijft ze er bij en dan kijkt ze ook niet op 5 minuten. Daarnaast zegt ze altijd: ik ben er niet alleen als ik er echt ben he….je kunt me ook appen of bellen.Melanie gaf mij hoop en ze gaf me het plezier met mn hondjes terug.Ik beveel Melanie aan ,zonder twijfel!”