WerkWijze

SamenWelzijn heeft zich als doelstelling voorgenomen om dé plek te zijn waar je wilt zijn om meer te leren over de behoeftes van jouw hond, het wezen de hond, gedrag, communicatie en lichaamstaal, de behoeften van jullie als combinatie en hoe je van jouw hond je beste (sport) maatje kunt maken! Het kennis en trainingscentrum waar je terecht kan met al jouw vragen over jouw (toekomstige) beste vriend.

Het Team

Het team van SamenWelzijn hondenschool & gedragscoaching bestaat uit ervaringsdeskundigen en professionals. Allen met hun eigen expertise en vakgebied, onderbouwd door jarenlange ervaring én studie! Ook hebben wij verschillende samenwerkingen met specialisten uit andere vakgebieden zoals (holistische) dierenartsen, dierenspeciaalzaken en collega hondenscholen.

Reviews

“Melanie neemt de tijd om hond en eigenaar goed te leren kennen. Ze maakt een objectieve, professionele analyse van zowel het karakter van de hond als de omgeving waarin de hond leeft. Melanie gaat professioneel te werk met een stevig maar gevoelig actieplan waar je vrijwel onmiddellijk de resultaten van ziet. De liefde voor honden is overduidelijk. Heel prettige en fijne samenwerking” Daniela met Hugo

SamenWelzijn Hondenschool & Gedragscoaching heeft twee vestigingen in Noord Holland en in Groningen. Zie onderstaand voor de locaties! Daarnaast komen wij ook aan huis.