HondenSchool SamenWelzijn nu ook erkend door de SPPD🥳 Onze hondenschool is gevestigd op Locatie in Wognum én in Hoogwoud! Voor groepslessen, privé lessen & Gedragscoaching. Gedragscoaching consults doen wij altijd aan huis, ook is het mogelijk om sinds kort een online consult te boeken.

Wist jij al dat wij een heuse peuter & kleuterklas hebben? En aanvullend ook nog een puppy playground & puppy play dates organiseren?

Heb jij geen pupje meer, maar wil je wel begeleiding in de opvoeding van jouw hond? Dan hebben wij de keuze uit de basisschool, middelbare school en de universiteit! Naast deze groepen bieden we ook specifiekere cursussen zoals de focus&control, balans & coordinatie, praktijkwandelingen & bijv. dierenartstraining.

Wij doen niet aan saaie statische oefeningen maar juist wél veel aan “games” d.m.v. verschillende spellen gefocust op samenwerking, lichaamsbewustzijn & vertrouwen. We werken beloningsgericht en leren jou waarom je hond doet wat ie doet💪

Wil je verder in de hondensport? Ook dat kan! We bieden verschillende sporten aan zoals bijv. obedience, behendigheid, detectie, nose obedience, treibball en de funcursus.

Valt jouw hond uit naar andere honden en/of mensen? Maar wil jij graag in een groep aan de slag? Ook hiervoor hebben wij een aparte cursus waarin we samen aan de slag gaan, met heel veel individuele aandacht én persoonlijke begeleiding. Compleet met nephonden, veilige opstellingen, een uitgebreide eerste theorieles en continu begeleiding, ook tussen de lessen door.

Wil jij individueel op een positieve manier aan de gedragsproblemen werken? Gebaseerd op het laatste wetenschappelijke onderzoek & beloningsgericht? Wij komen graag bij jou langs voor een intake waarbij we ruim 2.5 uur de tijd nemen voor jou en jouw hond. Na deze intake ontvang je een verslag, hand-outs en volledig plan van aanpak. Bij ons stopt het daarna niet! Wij helpen jou en jouw hond de stappen te nemen, samen met ons. Je hoeft het niet alleen te doen!

Nieuwsgierig naar één van onze cursussen? Of wil je hulp bij één of meerdere gedragsproblemen? Neem dan snel contact op!

Tot snel!❤️🐕

Liefs,

Team SamenWelzijn